Spreekbeurten

Op deze pagina vind je onderwerpen waar je een spreekbeurt over kunt houden. Het zijn alledaagse onderwerpen waar alle kinderen regelmatig mee te maken krijgen. Alleen, tot nu toe, heeft niemand bedacht dat je er hele leuke spreekbeurten over kunt houden. Zo’n originele spreekbeurt levert je vast een goede beoordeling op én je leert gelijk vaardigheden waardoor je leven een stukje leuker wordt.

Gelukkig is het heel makkelijk. Klik maar eens op een van de onderwerpen. Dan zul je zien dat er een kant en klaar werkplan verschijnt met opdrachten die je moet uitvoeren. Als je dat klaar hebt hoef je alleen nog maar te bedenken hoe jij jouw verhaal in de klas wilt vertellen. Een echte win-win-win-situatie dus!

Heel veel succes! Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen. Hieronder kun je een vraag sturen of een berichtje hoe je spreekbeurt is gegaan.

Advertenties
5 reacties

5 gedachten over “Spreekbeurten

  1. Een heel bruikbaar en waardevolle manier om een ruzie op te lossen en samen tot concrete oplossingen te kunnen komen.

  2. Bedankt voor de complimenten Kayleigh en Bart! Ik ben benieuwd of jullie het spreekbeurtwerkplan ook gebruikt hebben om er een spreekbeurt mee te maken.
    Groet! Carolijn

  3. leuk hoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: